näitä asiakkaamme ovat valinneet

Top 5 hoidot

1. Klassinen hieronta

Suosituin hoitomme on ehdottomasti Klassinen hieronta 60 minuuttiaKlassinen hieronta rentouttaa ja palauttaa lihakset rasituksesta. Hieronnan voimakkuuden valitset itse ja tarvittaessa käytetään erilaisia faskiatekniikoita parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Ellet ole varma mitä hoitoa haluaisit, niin tämä on takuuvarma vaihtoehto.

2. Kuumakivihieronta 

Toiseksi varatuin hoitomme on Kuumakivihieronta 60 minuuttia. Hoidossa yhdistyvät klassisen ja faskiahierontojen otteet kuumien kivien rentouttavaan ja lämmittävään vaikutukseen.

Kuumat kivet, lämpimät kädet sekä kevyesti tuoksuva öljy ovat vastustamaton yhdistelmä koko kehon täydelliseen rentoutukseen.

3. Täydellinen Rentous

Väliaikaisesti poissa valikoimasta! Hoitopaketeista suosituin on Täydellinen Rentous 60 minuuttia, joka on ainutlaatuinen muinaisia ja nykyaikaisia hoitotekniikoita yhdistävä hoitokokonaisuus. Erityisellä BALANCE METHOD -akupunktiotekniikalla saadaan asiakkaan stressitasot laskemaan ja unen laatua paranemaan nopeasti. Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER parantaa verenkiertoa ja tehostaa akupunktion vaikutuksia. Kokonaisuuden kruunaa matalataajuista värähtelyä hyödyntävä Neurosonic  -divaani, joka rentouttaa kehoa ja mieltä.

Hoidon lopuksi asiakkaalle tarjoillaan vihreää teetä.

4. Liukukuppaus

Kuppaus eri muodoissaan (kuivakuppaus, liukukuppaus ja verikuppaus) on ollut osa kokonaisvaltaista  kiinalaista lääketiedettä tuhansia vuosia. Tiedetään,  että Suomessakin verikuppausta on käytetty satoja vuosia.

Liukukuppauksessa hoitovaikutus vaikutus perustuu alipaineeseen, jolla hoidettavaa kudosta nostetaan ylöspäin. Ihoa, ihonalaiskudoksia ja lihaskalvoa nostetaan kupeilla irti alustastaan, eli mekaniikka on päinvastainen kuin hieronnalla. Kuppeja liu’utetaan ihoa pitkin tai pidetään paikoillaan. Alipaineella saadaan tilaa ihon alla oleviin kudoksiin ja aineenvaihdunta paranee ja liikkuvuus lisääntyy.

Hoidossa käytetään korkealaatuisia elintarvikesilikonista valmistettuja Terveytesivuoksi.com -kuppeja eli ne soveltuvat hyvin myös luonnonkumi-allergisille.

HUOM! Kuppauksesta voi tulla mustelmia tai pieniä verenpurkaumia ihoon, ne paranevat noin viikossa.

5. BMA – Balance Method Akupunktio

BALANCE METHOD on erittäin tehokas akupunktiomenetelmä, joka toimii etenkin kivun hoidossa. 1-2-3, ”Snap” ja kipu on poissa! Kuin virtakatkaisijasta kääntäisi. Menetelmällä voidaan hoitaa nopeasti myös stressiä, unettomuutta, allergioita, vatsa- ja suolistovaivoja yms.

Hoito on turvallinen ja antaa nopean vaikutuksen. Hoidon jälkeen kannattaa ottaa loppupäivä rauhallisemmin, sillä hoidolla on rentouttava vaikutus.

Asiakaspalautetta

Mitä Asiakkaat Pitävät Palveluistamme?

Buy cheap website traffic